Maak je eigen Videoclip!

Altijd al een keer je eigen videoclip willen maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit feestje is voor wat oudere kinderen (9-12 jaar), daarom zijn hierbij geen echte typetjes aanwezig (als dit wel gewenst is, kan het natuurlijk altijd). Luc en Kim hebben beiden de nodige ervaring met het maken van video en film en zullen dit dan ook samen met de kinderen gaan doen.

Eerst wordt er met de kinderen gedanst en vervolgens wordt uitgelegd wat we gaan doen. In overleg met de kinderen wordt er één nummer gekozen. Bij dit nummer wordt een verhaal bedacht, dat wordt uitgetekend op een storyboard. Als dit af is kunnen de kinderen zich opmaken of laten opmaken en verkleden en vervolgens is het tijd om te gaan repeteren. Als alles er goed in zit, wordt de videoclip in losse delen opgenomen. Luc gaat deze delen na afloop in zijn studio monteren. Het eindresultaat kunnen de kinderen via een code na een week op onze website bekijken.

Een andere mogelijkheid is het maken van een lipdub. Dit verschilt van een videoclip, omdat het juist in een take (zonder stoppen) wordt opgenomen. De videoclip wordt juist in verschillende takes opgenomen.

Voor meer informatie kunt u hier ons contactformulier invullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Duur: +/- 2,5 uur
Kosten: € 110,00
o.b.v. 10 kinderen met downloadlink en nabewerking
excl. reiskosten
Extra kind: € 5,00
max. 5 kinderen extra
Inclusief:

uitnodigingskaarten
cadeautje voor de jarige
oorkondes na afloop

Leeftijd: 8-12 jaar