Themafeestjes

TeGek Feesje! heeft verschillende themafeestjes alvast voor u uitgewerkt. Themafeestjes zijn erg geschikt voor kinderfeestjes, maar passen ook binnen andere activiteiten. De meeste themafeestjes zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes en aan te passen aan de leeftijd van de kinderen. De themafeestjes komen we bij u thuis of op de door u gewenste locatie uitvoeren.

Bij onze themafeestjes staat altijd een thematypetje centraal, zoals een gekke kok of een beroemde regisseur. Deze typetjes hebben een probleem en zoeken hulp bij de kinderen. De kinderen gaan het typetje helpen dit probleem op te lossen door een aantal activiteiten uit te voeren, die samenhangen met de oplossing van het probleem. Natuurlijk slagen ze in alle activiteiten en komt er een oplossing. Daarna is het natuurlijk tijd voor feest!

Het themafeestje begint altijd met een theaterstukje met het thematypetje en een tweede typetje, zodat er een samenspel is. Dit is een interactief toneelstukje. Hieruit rollen vervolgens de activiteiten voort. Als het probleem is opgelost krijgen de kinderen allemaal een oorkonde voor hun goede hulp.

Naast de uitgewerkte feestjes is het natuurlijk ook mogelijk een feestje te ontwerpen voor een thema dat u uitkiest.

Kijk onder het kopje themafeestjes voor de verschillende uitgewerkte thema's die wij aanbieden.