Lot, Job en de Superhelden

Job Kletskop wil heel graag een superheld worden, maar hij weet eigenlijk niet hoe dit moet. Samen met Lot Bloempot komt hij daarom langs op het kinderfeestje, zodat hij hulp kan vragen. Het feestje begint met een theaterstukje, waarin Job duidelijk maakt wat hij wil en pogingen doet om dit te bereiken. Samen met de kinderen bedenken Lot en Job wat je allemaal moet kunnen om een superheld te zijn. Natuurlijk gaat dit allemaal mis bij Job. Lot en Job bedenken daarom dat ze misschien samen met alle kinderen superhelden kunnen worden, want de kinderen zijn daar vast heel goed in.

Om een superheld te worden voeren Lot en Job samen met de kinderen een aantal opdrachten uit, zoals een quiz (aangepast aan de leeftijd van de kinderen), een superheldendans, een estafette en andere proeven om te bewijzen hoe sterk, snel en slim ze zijn.

Als de kinderen deze opdrachten goed hebben uitgevoerd, moeten ze er nog uitzien als echte superhelden en daar zal Lot ze bij helpen. Zij schminkt de kinderen als echte superhelden (Spiderman, Batman, Zorro, Mega Mindy, Mega Toby, etc.). Natuurlijk hebben ze net als echte superhelden ook een schild of een zwaard nodig en dat gaan ze knutselen, terwijl Lot de kinderen om de beurt schminkt.

Tenslotte volgt er nog een laatste opdracht, om te kijken of de kinderen superhelden zijn geworden. Uiteraard is dit zo! Alle kinderen krijgen van Lot en Job een superheldendiploma en Job weet nu precies hoe hij een superheld kan worden en gaat thuis verder met oefenen!

* Dit themafeestje kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.


Duur: +/- 2 uur
Kosten: € 95,00
o.b.v. 10 kinderen
excl. reiskosten
Extra kind: € 5,00
max. 5 kinderen extra
Inclusief:

Uitnodigingskaarten

Cadeautje voor de jarige

Knutselmaterialen

Oorkondes na afloop

Leeftijd: 4-8 jaar