Over ons

Wij snappen dat het moeilijk is om via internet een 'vreemde' in te huren en daar veel voor te betalen. Daarom willen wij u op deze pagina wat meer over ons zelf vertellen.

Wij zijn Luc Vermeulen en Kim van Berlo. Wij zijn beiden 24 jaar oud en beide studeren we nog. We werken graag met kinderen en hebben hier ook de nodige ervaring mee. Allebei hebben we meerdere jaren op campings en attractieparken de animatie verzorgd. Kim heeft tevens een aantal jaren de opleiding SPW4 activiteitenbegeleiding gevolgd en hier tijdens een stage ervaring op gedaan op een school voor speciaal basisonderwijs. Inmiddels is ze afgestudeerd aan de opleiding Medewerker Evenementen Organisatie en studeert ze  Theater-, film- en televisiewetenschap.

Luc is afgestudeerd geluidstechnicus, heeft als acteur meegewerkt aan verschillende amateur voorstellingen en studeert nu muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Samen hebben wij zo'n 4 jaar geleden TeGek Feesje! opgericht. Dit omdat wij naast het seizoensgebonden campingwerk, graag meer en op een andere manier met kinderentertainment bezig willen zijn.

Ons doel is het creëren van een lach op ieder kindergezicht!