Olympische Spelen

Floris Fakkel en Eva Olympia zijn twee sportieve typetjes die al jaren oefenen voor de Olympische spelen. Floris wil meedoen aan het onderdeel achteruit zwemmen en Eva aan het onderdeel 100 meter slow motion. Toen Floris aan het oefenen was in de buurt vond hij een envelop. In die envelop blijkt een brief te zitten, die de vinder uitdaagt te laten zien dat ook hij een echte Olympische held kan zijn. Samen met de  kinderen gaan Floris en Eva de strijd aan. De kinderen worden in twee teams verdeelt en voeren verschillende wedstrijden uit.

Om teamspirit op te bouwen wordt begonnen met het bedenken van een team naam en een jel. Vervolgens maken ze een team vlag voor hun team. Deze vlag mogen ze volledig naar eigen inzicht versieren en zo mooi mogelijk maken. Als de vlaggen klaar zijn, kan de strijd beginnen! 

De strijd bestaat altijd uit een aantal verschillende activiteiten, zoals verschillende estafettes, een danswedstrijd, een quiz, etc.

Voor elke wedstrijd zijn punten te verdienen en het team dat de meeste punten verdient, wint. Omdat wij het alle kinderen naar hun zin willen maken, zullen we ervoor zorgen dat het altijd op een gelijkspel uitkomt. Elk kind is nu een Olympische held en verdient een medaille! Floris Fakkel en Eva Olympia vinden dat de kinderen het super goed hebben gedaan en daarom krijgen alle kinderen ook nog een oorkonde.

* Dit themafeestje kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

 


Duur: +/- 2 uur
Kosten: € 95,00
o.b.v. 10 kinderen
excl. reiskosten
Extra kind: € 5,00
max. 5 kinderen extra
Inclusief:

Uitnodigingskaarten

Cadeautje voor de jarige

Medailles

Oorkondes na afloop

Leeftijd: 6-9 jaar